Fijn om kennis te maken.

Mijn naam is Corine van Dalen. Eigenaar van Kinderpraktijk Spirit.

Jaren heb ik in verschillende groepen les gegeven. Altijd lerend en me verder willen verdiepen met alles wat met kinderen te maken heeft. Door de jaren heen ontstond steeds meer het verlangen om juist met datgene bezig te zijn waar je tijdens het lesgeven niet of nauwelijks aan toe komt, maar wat voor mij steeds meer waarde ging krijgen.

Mijn praktijk is voortgekomen uit een samenloop van verschillende gebeurtenissen, werkervaring en misschien wel de grootste drive: mijn liefde voor kinderen! Ik kan intens (stil) genieten van kinderen en hun spontaniteit. Heel fijn om onderdeel te mogen en kunnen zijn van de ontwikkeling van een kind. Het geeft mij enorm veel voldoening om daar een bijdrage aan te kunnen leveren.

Wat mij typeert is mijn rustige uitstraling. Meestal ook wel wat op de achtergrond (stille genieter). Soms wat onzeker (ach ja…wie niet;-), al kan ik ook wel direct en confronterend zijn.

Aangezien ik veel geleerd heb en nog dagelijks leer, kan het zijn dat deze pagina over een tijdje er inhoudelijk iets anders uitziet of aangevuld is.

Corine van Dalen